Hei og velkommen til min hjemmeside.    

Denne siden er blit nedprioritert. Du kan gå inn på facebook og Youtube. Her finne du musikk, musikkvideoer samt informasjon om eventer i fremtiden. Disse sidene blir oppdatert hele tiden, Så følg med.

Litt om meg selv, jeg er ei fresk dame som holder til på ” kesji ”på Hadeland. Musikk har vært min hobby i mange år, ja helt siden jeg var jentunge har jeg sunget og diktet sanger Har vært med i diverse kor, men opptrer gjerne alene eller som vokalist i ME2 DanseDuo

Den 24 august 2002 giftet jeg meg med mannen i mitt liv, han er den som gir meg en tupp i ”ræva” når jeg sier, dette klarer jeg ikke. Han er en altmuligmann, og er den som passer på lyd og scene utstyr. Ellers har jeg 2 egne barn og en stesønn  som jeg er veldig glad i.

Jeg produserer egen musikk, på Norsk og Engelsk, for alle som liker å svinge seg. Det er alt i fra ballader til frisk blues og rocken roll.

Vil dere ha god dansemusikk for alle anledninger, er vi kanskje noe for dere?. Vi tar på oss spilleoppdrag av forskjellige karakter, bryllup, 40-50-60 års lag m.m..Vi  spiller låter fra 60 - 70 - 80 og 90 samt låter av nyere dato, country, gammelrock og tradisjonell dansemusikk samt egne låter.


Her finner du oss på facebook