Velkommen til min musikkside.    

VÅRT REPERTOAR

Hei og velkommen til min hjemmeside, litt om meg selv, jeg er ei fresk dame som holder til på ” kesji ”på Hadeland. Musikk har vært min hobby i mange år, ja helt siden jeg var jentunge har jeg sunget og diktet sanger Har vært med i diverse kor, men opptrer gjerne alene eller som vokalist i duoen   ME-2.

Den 24 august 2002 giftet jeg meg med mannen i mitt liv, han er den som gir meg en tupp i ”ræva” når jeg sier, dette klarer jeg ikke. Han er en altmuligmann, og er den som passer på lyd og scene utstyr. Ellers har jeg 2 egne barn og en stesønn  som jeg er veldig glad i.

Jeg produserer egen musikk, på norsk, for alle som liker å svinge seg. Det er alt i fra ballader til frisk blues og rocken roll. Jeg har lagt ut noen snutter her på hjemmesida av noen av sangene som vil bli å finne på cd når jeg får tid til det. Sangen ” Bare Din ” har jeg også sendt til Radio Randsfjord som er vår lokalradio, der har den blitt spilt ganske mye , så det er tydelig at den er populær. Det er veldig hyggelig at andre setter pris på den musikken jeg lager.

Vil dere ha god dansemusikk for alle anledninger, er vi kanskje noe for dere?. Vi tar på oss spilleoppdrag av forskjellige karakter, bryllup, 40-50-60 års lag m.m..Vi  spiller låter fra 60 - 70 - 80 og 90 tallet samt låter av nyere dato, country, gammelrock og tradisjonell dansemusikk samt egne låter.


Her finner du oss på facebook

 

Get your own free hit counter from DittNettsted.com - Teller!